Pratite nas:
PONUDA

Top ponuda: Tretman ultrazvukom - Ultrazvučni Face lifting


Top ponuda Tretman ultrazvukom - Ultrazvučni Face lifting


Ultrazvuk (LDM-lokalna dinamička mikromasaža) izuzetno poboljšava opšti izgled kože i eliminiše sitnije bore, tj. ima efekat rejuvenacije (podmlađivanja) kože. Ćelije kože absorbuju energiju ultrazvučnog zračenja (10MHz i 3MHz koje alterira od 100 do 1000 puta u sekundi) koja ih stimuliše da ponovo proizvode kolagen (nakon 5 tretmana) i elastin (nakon 8 tretmana).

Bore su strukturna modifikacija površine kože. U Antiaging SPA studiu nudimo više vrsta tretmana za rešavanje problema bora. Prepoznajemo 4 različita nivoa promene u zavisnosti od dubine i sloja kože koji je zahvaćen:


- Duboke bore (npr. Nasolabijalna bora) – ca. 250-400 μm dubine
- Permanentne bore (npr. bora u korenu nosa, bore na čelu) – ca. 100 μm dubine
- Sitnije bore (npr. bore u uglovima očiju) – 10-30 μm dubine
- Mikroreljef kože – epidermalne promene koje utiču na spoljni izgled kože

Veoma važan je i mehanički efekat ultrazvučnih talasa, koji izaziva mikrostruje ( mikromasažu ćelija ) i povećava poroznost membrana ćelija kože, što automatski omogućava da procenat vode u međućelijskom prostoru poraste, usled čega koža dobija zdraviji i mlađi izgled. Time se postiže i bolja razmena materija u ćelijama koja je neophodna za zdravo funkcionisanje kože. Takođe, LDM ima efekat limfne drenaže i omogućuje da se kvalitetne materije difuzno rasporede u drugom sloju epidermisa.
Preporučuje se kura od 10 tretmana da bi se ćelije u potpunosti razbudile. Tretmani se obavljaju 1-3 puta nedeljno u trajanju od 3-4 nedelje. Efekat je vidljiv već nakon 4-5 tretmana, a trajaće sledećih 6 meseci do godinu dana u zavisnosti od u zavisnosti od ishrane, kvaliteta životne sredine i starosti pacijenta. Preporučuje se da se nakon 6 - 8 meseci obavi 1 ili 2 tretmana obnove da bi se produžio efekat lučenja kolagena i elastina. Sam tretman je prijatan i opuštajući i traje 40 minuta.

Kontraindikacije i nuspojave


LDM-Sonoskin ultrazvučni talasi se koriste već više od decenije u medicinske svrhe gde se do sada nije pojavio ni jedan jedin slučaj negativnih efekata. Smatra se da je LDM-Sonoskin zračenje nije štetno i ne proizvodi nikakve nuspojave u organizmu čoveka, jer se u ovom aparatu frekvencija talasa menja veoma velikom brzinom pa se u telu ne pojavljuju i zadržavaju konstantni talasi.
BeautySalon Imona

 

Ima: BeautySalon Imona

Adresa:Envera Šehovića 32
Sarajevo BiH

Kontakt: +387 62 98 35 00

Facebook: Beauty Salon IMONA

RADNJA

Kozmetički salon Imona
0.131044