Pratite nas:
PONUDA

Top ponuda - Badem u medu 250 ml 9,00KM


Med je vrhunski prirodni proizvod, a njegova upotreba preporučuje se u svim životnim dobima. Slatka, viskozna tvar, dobivena preradom cvjetnog nektara i slatkih sokova biljaka.

Pčele ga u saću pokrivaju voštanim poklopcima i tako čuvaju od upijanja vlage i kvarenja. Med sadrži oko 200 različitih hranjivih i ljekovitih spojeva pa najvjerojatnije iz tog razloga do sada još nikome nije uspjelo stvoriti uspješnu kopiju ove jedinstvene namirnice. 95 % sastava meda čine dobri šećeri (fruktoza i glukoza), a ostatak su bjelančevine, vitamini, minerali i enzimi.

Med je iznimno ljekovit i njegove raznolike vrste stoljećima se koriste u lječenju raznih bolesti. Zbog lake probavljivosti, trenutno vraća izgubljenu energiju, a dugotrajnom primjenom osigurava fizičku izdržljivost i psihičku stabilnost. Njegova ga svojstva čine nezaobilaznom namirnicom u zdravoj prehrani.

Badem ne zovu bez razloga kraljem orasastih plodova. Bogat je proteinima, B vitaminima, folnom kiselinom, selenom, vitaminom E i magnezijem,  kalcijem, kalijem i mnogim drugim hranjivim supstancama.
 

Badem:


-poboljsava ten
-usporava proces starenja
-daje energiju za intelektualni i fizicki rad

Dugo vremena su povezivani s plodnošću: pretpostavlja se da njihov miris uzbuđuje žene, takoder sadrže hranjive tvari za koje se misli da su esencijalne za poboljšanje ljubavnog života. Ako se redovno koristi, pojačava mušku snagu i stimulira libido.

Prastari orijentalni recept: svaku sjemenku badema prethodno umočite u med ili sirup od krušaka.

Oslanjajuci se na iskustva predaka mi smo napravili savršenu mješavinu koja će poboljšati vaše zdravlje, unaprijediti vaše intelektualne sposobnosti i zaćiniti vas ljubavni život ili jednostavno biti zamjena za dorućak ukoliko vas užurbani životni stil ne ostavlja dovoljno vremena za kvalitetan dorućak.

 

Ime: Prirodni i ljekoviti preparati "Maja"

Adresa: Patriotske lige 7100 Sarajevo BiH

Kontakt: + 387 62 81 36 89

              + 387 60 320 23 53

Facebook: "Maja"

 

RADNJA

Prirodni i ljekoviti preparati
0.129244