Pratite nas:

Dnevni Horoskop

25. Jan. 2018. u 09:43

Bik

Dan protiče u znaku novih tehnologija. Veoma je moguće da ćete se odlučiti za kupovinu zanimljive spravice - gedžeta i neko vreme se zanimati uputstvom... »

Ovan   

Poseta muzeju ili galeriji donosi vam neke zanimljive uvide i razmišljanja o apstraktnim, neopipljivim stvarima. Moguće je da ćete danas poželeti da... »

Blizanci

Ukoliko želite da se priključite nekoj volonterskoj ili humanitarnoj organizaciji, dan je pogodan za aktivnosti te vrste. Raspitajte se u vašem kraju... »   

Rak

Što se poslovnog dela vašeg života tiče, ovaj dan donosi pozitivne promene. Iznenadna promocija na bolje radno mesto ili povišica je ono što danas... »   

Lav

Najbolje bi bilo da iskoristite dan baveći se nekim obavezama koje već izvesno vreme odlažete. Bilo da je u pitanju posao ili privatni život, neke... »

Devica   

Izvesni problemi iz prošlosti se ponovo vraćaju u vaš život. To je zbog toga što neke stvari niste presekli na vreme. Ne očajavajte - ovo neka vam... » 

Vaga 

Danas sve protiče u znaku romantike. Partnera kao da gledate nekim novim očima. Da biste mu pokazali koliko vam znači, potrudite se da ga obradujete... »   

Škorpija

Danas vas očekuju mnogobrojne pozitivne promene, kako na poslu, tako i na privatnom planu. Neko ulazi u vaš život (najverovatnije osoba iz vaše prošlosti)... »   

Strelac

Veliki svet čeka na vas, a vi ste danas naročito raspoloženi za avanturu! Pokušajte da na istraživačkim pohodima imate prave saputnike. Pripadnici... »

Jarac

Iskoristite ovaj dan i posvetite se uređenju vašeg doma ili bar pokušajte da organizujete "veliko sezonsko spremanje". Nastojte da poklonite stvari... »   

Vodolija 

Nađite vremena da isplanirate kraće putovanje - najbolje bi bilo da razmislite o produženom vikendu. Odmor vam je preko potreban, a takođe razmislite... »

Ribe

Blagosloveni ste mnogim stvarima u životu, iako ponekad zaboravljate njihovu vrednost. Danas ne bi bilo loše da se podsetite da materijalno nije ono... »


0.238130