Pratite nas:

Severina vs. Carmen Electra: Koja bolje nosi isti model haljine Matije Vuice?

09. Jan. 2018. u 14:50

Glumica Carmen Electra na afterpartyju Zlatnih globusa u Los Angelesu nosila je haljinu naše dizajnerice Matije Vuice. Gotovo istu haljinu prije dvije godine nosila je i Severina

Na popis svjetskih zvijezda koje nose kreacije hrvatske dizajnerice Matije Vuice svrstala se i američka glumica Carmen Electra. Carmen je Matijinu couture haljinu nosila na službenom afterpartyju nagrada Zlatni globus koju organizira HBO u Los Angelesu.    "Carmen Electra na afterpartyju Zlatnih globusa nosila je haljinu Matije Vuice. Istu haljinu prije dvije godine nosila je i Severina"

Zanimljivo je da je gotovo istu haljinu nosila i Severina na dodjeli nagrada Story Hall of Fame u svibnju 2015. godine. Isti model haljine u gornjem dijelu bio je prilagođen za svaku damu posebno te Electrin ima izraženiju formu korzeta.

Nekako sam i slutila da će ova haljina, koju je već proslavila Severina, naći svoju divu još negdje u svijetu. Prelijepa Carmen Electra odabrala je baš nju za party Zlatnih globusa, napisala je Matija Vuica na svom Instagramu.

Uspješna kreatorica priznaje da ju je prizor svjetski slavne Carmen Electre u njezinoj haljini jako razveselio.


0.314355