Pratite nas:

Opasne štikle od 12 centimetara koje lijepa Slovenka tako dobro nosi

26. Dec. 2017. u 11:32

Melania Trump božićne je blagdane provela u obiteljskom domu na Floridi u štiklama omiljenog joj dizajnera Christiana Louboutina

Melania Trump provela je Božić s obitelji na Floridi. Tijekom blagdana pridružila se suprugu Donaldu u akciji praćenja Djeda Božićnjaka od strane North American Aerospace Defense Commanda (NORAD).Prva dama SAD-a razgovarala je s djecom na telefonu i uveravala ih da djedica uistinu dolazi u njihove domove te nosi darove.

Snimljen je i službeni božićni portret uz okićenu jelku, na kojoj je Melania nosila crvenu struktiranu haljinu do koljena, a sparila je sa štiklama omiljenog joj dizajnera Christiana Louboutina.

Točnije odabrala je bijele štikle sa cvjetnim uzorkom modela So Kate koje imaju vrtoglavu potpeticu od 12 centimetara, a koje se prodaju po cijeni od oko 5000 kuna.Iako ovaj model štikli ima iglenu potpeticu u kojoj se znaju kretati samo najiskusnije dame, lijepa Slovenka već je ranije potvrdila da se u njima kreće bez ikakvih problema.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte neka od najzanimljivih modnih izdanja u vrtoglavnim potpeticama Melanije Trump.


0.238996