Pratite nas:

Severina vs. Salma Hayek: Tko bolje nosi Balenciagine "hlačočizme"?

22. Dec. 2017. u 12:41

Severina i Salma Hayek dijele isti modni ukus kada su u pitanju čizme, točnije neobičan Balenciagin model koji se navlači poput hlača te kombinira uz haljine visokog izrezaŠpanjolska modna kuća Balenciaga neprestano pomiče modne granice svojim neobičnim dizajnom. Podigli su mnoge obrve i u ožujku prošle godine, kada su u Parizu predstavljali svoje novu jesensko-zimsku kolekciju za 2017. godinu, točnije svoje "hlačočizme“.

Riječ je o čizmama visokih potpetica u različitim bojama koja se navlače poput hlača, a koje su idealne za nošenje uz odvažne modne komade.

Čizme su podijelile kritičare jer su ih neki prozvali nespretnim i neuglednim komadom, a drugi izvrsnom idejom za modne eksperimente.

Ove čizme u plavo-ljubičastoj boji nosila je Salma Hayek na ovogodišnjoj Met Gali u New Yorku, a za isti model odlučila se i Severina.

Salma Hayek sparila je čizme s dugom večernjom haljinom u crnoj boji te s visokim prorezom iz kojeg je provirivala Balenciagina kreacija.

Severina za jedan blagdanski tulum odabrala crvenu varijantu Balenciaginih čizmi, koje je kombinirala s ružičastom svilenom tunikom.


0.215970