Pratite nas:

Pogledajte rendere Shooting Brake, Volante, GT i GT8 verzija Aston Martin Vantagea

27. Nov. 2017. u 11:15

Iako je tek predstavljen proteklog utorka, potpuno novi coupe Aston Martin Vantage već raspiruje maštu dizajnera, a jedan od njih je napravio rendere kojim pokazuje kako on zamišlja verzije Shooting Brake, Volante, GT i GT8.


Kada je riječ o verzijama GT i GT8, obje su zamišljene s dosta komponenti od karbonskih vlakana te velikim stražnjim spojlerom za dodatni downforce. GT posjeduje istaknuti spliter, ventilacijske otvore na poklopcu motora s rešetkama od karbonskih vlakana, dok GT8 ima nešto drugačiji izduvni sistem s uvećanim završecima cijevi pozicioniranim bliže centru stražnjeg branika, baš kao što je bio slučaj s prethodnom generacijom Vantagea GT8.Dizajner je kreirao i Shooting Brake verziju primamljivog izgleda tako što je produžio krov coupea.

Osim toga, u četvrtom slučaju je "odsjekao" krov, tako da je dobio Volante verziju i time dokazao da dizajn standardnog automobila odgovara gotovo svakom tipu karoserije. GT verzije su inspirisane prethodnim edicijama Vantagea, dok je praktični Shooting Brake inspiraciju pronašao u predivnom modelu Vanquish Zagato.


0.267958