Pratite nas:

Odvažne šarmerice: Otkrijte sve o ženama Strijelcima

22. Nov. 2017. u 08:48

Kako bismo pobliže otkrili horoskop na zabavan, ženski i "modno osvješten" način upoznat ćemo svaki znak na jedan malo drugačiji način. Kakve smo prijateljice, kako kupujemo i kakve parfeme volimo - donosimo vam svaki mjesec, a u studenom otkrivamo kakve su žene StrijelciPozitivna, nasmijana, puna života, vedra, zabavna, šarmantna, brbljava, nepokolebljiva, odvažna – to je žena Strijelac. Naziva je se i tragačicom za istinom i mudrim filozofom jer je izrazito radoznala i u neprekidnoj je potrazi za novim znanjima i otkrićima.

Obožava voditi duge razgovore i rasprave o svim temama, od politike i religije do seksa – za ženu rođenu u ovom slobodoumnom i nesputanom vatrenom znaku ne postoje tabui. Iskrena je, neovisna i otvorena za nova iskustva zbog čega lako pronalazi prijatelje i obično ih ima puno.

    "Pozitivna, nasmijana, puna života, vedra, zabavna, šarmantna, brbljava, nepokolebljiva, odvažna – to je žena Strijelac"

Fasciniraju je mnoge stvari, naročito nova i kontroverzna područja u religiji, etici i filozofiji. Prezire ograničavanja pa s time i bilo kakve nametnute rasporede i pravila – ona mora imati fleksibilnost i mogućnost mijenjanja stvari kako joj odgovara. Kao i svi, ima mana, a njene su najčešće nemarnost, neosjetljivost, površnost i samodostatnost.

Seks & Veze
Ljubav je vječita misterija za ženu Strijelca. Stoga na ljubav u isto vrijeme gleda kao na nagradu za kojom čezne i kao na najvrednije blago koje skriva. Često se boji intimnosti pa za mnoge "Strijelčice" ljubav često procvjeta iz prijateljstva i životni pratitelj obično joj je i najbolji prijatelj.

Ne voli monotoniju pa stoga mirne kućne večeri provedene ispred TV-a nisu njen pojam idealne veze. Život želi dijeliti s nekime s kime će mentalno i fizički biti ravnopravna, odnosno želi načitanog partnera spremnog na brojna putovanja jer žena Strijelac obožava putovati.

Čak i kada je totalno "opijena" partnerom uspijeva zadržati vlastitu neovisnost što je čini još privlačnijom i šarmantnijom. Baš kao što joj njena priroda određuje, žena Strijelac u krevetu je prava vatra, a seksu pristupa kao čistoj fizičkoj radnji, ne s emocionalnog ili praktičnog stajališta. Samouvjerena i samosvjesna, u krevetu je senzualna tigrica voljna isprobati sve, od raznih poza do neobičnih mjesta za prakticiranje seksa.

Prijateljstvo
Želite li proširiti vidike i riješiti se predrasuda, prijateljica rođena u Strijelcu najbolje će vam u tome pomoći. No, osim što je majstorica u vođenju intelektualnih i poučnih razgovora, poznata je i kao najveći šaljivdžija u društvu. Ne boji se glumiti dežurnog klauna i šaliti se na vlastiti račun ako će tako zabaviti i nasmijati svoje prijatelje.

Potpuno nepristrana, njene prijatelje čine ljudi iz svih sfera života, raznih nacionalnosti i religija te različitih kultura.

Njeni prijatelji za čitav život obično su rođeni u znaku Vodenjaka ili Vage. Iako je tipične ženske teme ne zanimaju puno, ima puno prijateljica i zna podići atmosferu i u društvu u kojem su same žene. Ima i puno prijatelja, srčanih tipova s kojima dijeli ljubav prema adrenalinu.


0.278526