Pratite nas:

Život bez djece: Jedini trenutak u kojem je Helen Mirren žalila što nije majka

26. Jul. 2017. u 17:29

Britanska ikona Helen Mirren jedna je od rijetkih glumica koja se može pohvaliti vrlo uspješnom karijerom koja traje već 50 godina. Oskarovka 26. srpnja slavi 72. rođendan, a osim po briljantnom glumačkom umijeću i legendarnim ulogama, Mirren je poznata po svojoj otvorenosti i iskrenosti

Legendarna Helen Mirren napunila je 72 godine, a iza sebe ima vrlo bogatu karijeru i život. Osim po glumačkoj vještini, ona se ističe i po tome da joj nije problem reći ono što se drugi ne usude.
Često puta je tako u intervjuima znala otvoreno govoriti o svom privatnom životu i o tome kako nikad nije željela vlastitu djecu.

"Helen Mirren često je u intervjuima otvoreno govorila o tome kako je majčinstvo ne privlači i kako nikad nije željela djecu"

Nisam osjećala potrebu za djetetom niti sam osjećala gubitak zato što ga nemam. To nije bila moja sudbina. Nikada se nije dogodilo i nije mi bilo bitno što ljudi misle. Gdje god sam došla muškarci bi mi govorili: Što? Nemaš djece? Bolje ti je da se baciš na posao stara curo. Ja bih im samo rekla da odj**u, izjavila je Mirren jednom prilikom.
No ipak je postojao jedan trenutak u njenom životu kada ju je činjenica da nikad neće biti majka rastužila.

Volim djecu, smiješna su i slatka, ali nikad nisam željela vlastitu. Nikad nisam ni na trenutak žalila za time što nemam djecu. Zapravo to je laž. Kada sam gledala film "Roditelji" plakala sam 20 minuta. Radnja je vezana uz priču o ulozi roditelja i kako ona nikad ne prestaje, čak ni kada si djed ili baka. Tada sam shvatila kako to nikada neću doživjeti. Plakala sam nekih 20 minuta za tim gubitkom i činjenicom da to nikada neću iskusiti. Onda sam preboljela i ponovno sam bila sretna, kazala je britanska glumica.

U 40-IMA NAŠLA PRAVU LJUBAV

Helen Mirren u vezi je s američkim redateljem Taylorom Hackfordom od 1986. godine, a vjenčali su se 11 godina kasnije. Njoj je to prvi brak, a njemu treći te iz prijašnjih brakova ima dvoje djece.

Helen i Taylor upoznali su se kada su bili u ranim četrdesetima, što Mirren smatra odličnim.

Pronalazak partnera kasnije u životu dobra je stvar jer tada to znaš prepoznati i cijeniti, kaže glumica.

Za uspjeh svake veze bitna je komunikacija, a toga je i sama Helen svjesna, iako smatra da nije toliko otvorena koliko bi njen suprug htio da bude.

Komunikacija je vrlo važna te nas dvoje jako puno razgovaramo. No, vjerojatno ne pričam s Taylorom toliko koliko bi on htio da pričam. Nisam tip žene koja će konstantno ispitivati partnera kako se osjeća ili koja će ga preispitivati kad utihne. Vrlo sam samostalna i sretna da mogu pustiti ljude da rade ono što žele. No, mi uvijek pričamo jedno s drugim o tome kakav nam je bio dan i o svemu što se događa. Taylor isto tako voli i dobar trač, ukratko je opisala Mirren svoju vezu.


0.226687