Pratite nas:

BH ARTA „future dimension society"

11. Feb. 2017. u 12:12

BH ARTA je inovacija na trzistu, siguran kljuc ,sticenik samo pravih vrijednosti, prave iskonske umjetnosti/rada, kreirajuci novi nacin i nivo poslovanjana na ovim prostorima te funkcionirajuci na medjunarodnom nivou. Mi brinemo o ciljevima, profitu i moralnim vrijednostima svih, uz jasno definirane nase core values radeci uz business, strategic i marketing plan transparentno. Nasa vrata su otvorena za sve koji imaju kredibilitet, znanje i samo profesionalnu namjeru.


BH ARTA je medjunarodna prica sa temeljnim vrijednostima uz samo i jedino profesionalan rad, profesionalce i eksperte temeljen na nasim jasno definiranim ciljevima, postavljajuci jedan novi, profesionalni nivo poslovanja i poslovne komunikacije, udarajuci nove temelje i nacine rada te ujedno stiteci interese svojih ukucana u najboljem cilju za sve podjednako. Mi poslujemo u tri kanala na medjunarodnom nivou i jos smo u povoju.


Prvi kanal poslovanja je profesionalno brendiranje, finansiranje, promocija i consulting sa medjunarodno licenciranim managamentom za sve vrste umjetnosti, kulture, novih tehnika, muzike, filma i sl., te zastite istih na pravnom, ekonomskom, socijalnom pa i politickom nivou, primjer (autorska prava), ujedno kreirajuci medjunarodne kanale komunikacije, definirajuci interesne ciljeve,odredjujuci target kroz value chain, stvarajuci value za finalni cilj/product, “acting in good faith” kreirajuci equal benefit za sve .


Drugi kanal je edukativnog karaktera, akademija za audio i vizuelni dizajn u trajanju od godinu dana sa svjetski priznatom diplomom, vodjen strucnim profesionalcima na svjetskoj sceni sa priznatim i razvijenim radom/karijerama na tom nivou.


Treci kanal poslovanja je fond za talentiranu djecu i interesantne projekte svih vrsta umjetnosti posebno muzike,te stipendije preuzimajuci odgovornost njihovog razvoja, usmjerenja, te daljnje nadogradnje ujedno odgovorno kreirajuci put njihove profesionalne karijere u buducnosti na globalnom nivou.

http://ba.n1info.com/a137050/Video/Info/Krzic-BH-ARTA-igra-na-kartu-strucnosti-i-kredibiliteta.html


0.184888